keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

Hanami

Moi! Tänne kuuluu oikein hyvää. Sää täällä on tosi lämmin, semmonen 20°C päivisin ja aurinko paistaa. Samanlaista kun Suomessa kesällä, paitsi ettei kukaan oikein käytä lyhythihaisia tai shortseja tms.. Kesä-/heinäkuussa pitäisi olla noin 30°C, enkä tiedä tuunko selviämään siitä hengissä. Monet liikkuvat pyörillä, mutta pyöräilykypäriä en ole nähnyt kellään.

Mulla koulu alkaa vasta 11. päivä, niin tässä on vielä vähän lomaa jäljellä. Kävin jo koululla juttelemassa opettajan kanssa koulupuvusta, tulevasta ykkösten leiristä, koulun alkamisajasta ja muusta sen semmosesta. Koulumatka mulla taittuu ensin pyörällä 10min. ja sitten bussilla 45min. Päivisin oon muuten vaan ottanut rennosti, käynyt kävelyillä, opiskellut ja tietenkin syönyt. Ruoka on tosi hyvää, ja syödään usein ulkona, tosin se voi johtua siitä että on kevätloma. Aterioita on päivässä vaan kolme, mutta annoskoot on tosi suuria. Aamupalan syön yleensä yksin, lounaan kenen kanssa nyt sattuukaan ja päivällinen syödään aina yhdessä perheen kanssa telkkaria katsellen. 


Aamupala yhdeltä aamulta. Oikeassa alakulmassa melonin makuinen leipä, joka on oikeastaan tosi hyvää.

 Viime viikolla oli kirsikkapuiden kukkimisaika, ja ne oli kyllä tosi kauniin näköisiä. Nyt on ainakin puhelimen galleria täynnä kuvia niistä. Kirsikkapuut on japaniksi ’sakura’, ja niiden ihailu juhla on ’hanami’.






















👋

3 kommenttia:

  1. Voi miten upeita elämyksiä 💕. Mädät munat oli varmaan veden rikki pitoisuus..? Ja noi kirsikkapuut..ihan käsittämättömän upeita.

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista